Rapu Kielikonsultit Oy

Rajakyläntie 26 C
FIN-01280 VANTAA
Finland

Tel. +358 9 340 1007
Fax +358 9 340 1008
E-mail raputeam@kolumbus.fi

 
You need to upgrade your Flash PlayerClick to bypass the detection if you wish.

Käännökset


Hyvän käännöksen tunnusmerkki on, että sitä ei tunnista käännöstekstiksi. Tekstin sisällön välittyminen on oleellista, mutta sen lisäksi tärkeää on kielellinen tyylikkyys ja sujuvuus.

Ammattitaitoinen kääntäjä osaa valita tilanteeseen sopivan sanan ja sävyn. Tähän yrityksemme panostaa erityisesti. Myös luovuus ja innovatiivisuus ovat kääntäjiltämme vaadittavia ominaisuuksia. Ja tietysti haluamme pitää kiinni sovituista toimitusajoista; se on mielestämme yksi luotettavuuden kulmakivistä.

Käännämme ammattitaitoisesti kaikenlaisia tekstejä: kaupallisia, teknisiä sekä lääketieteellisiä, lehdistötiedotteita, sanomalehtiartikkeleita, sopimuksia, yritysten vuosikertomuksia, virallisia todistuksia, lomakkeita, mainostekstejä, teknisiä dokumentteja, käyttöohjeita, esitteitä, tietotekniikan tekstejä, verkkosivuja…

Kullekin tekstille valitaan aina pätevä kääntäjä, joka kääntää omalle äidinkielelleen ja on erikoistunut kyseiseen aihepiiriin.

Käännöspalvelumme työkielet ovat saksa, suomi, englanti ja ruotsi. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta toimitamme käännöksiä myös kaikilla muilla EU-kielillä.

Ota yhteyttä, saat heti henkilökohtaisen tarjouksen tekstisi kääntämisestä!